DOALI SMPT Pro Plugin

Većina e-mail marketing platformi šalju e-mailove putem PHP sučelja – što u nekim slučajevima može identificirati Vaš newsletter kao neželjenu poštu (spam) i kao rezultat toga, Vaša kampanja će pretrpjeti visoku stopu odbijanja i niski postotak isporuke.

Ostale e-mail platforme omogućuju Vam povezivanje s vanjskim serverom koji šalje SMTP e-mailove, u kojem je dovoljno da jedan korisnik ovog servera “zabrlja” i pošalje spame-mailove jednim korištenjem ovog servera kako bi oštetio kredibilitet SMTP servera i stvorio neposrednu akciju koja bi stavila server na crnu listu kao izvor za spam e-poštu. U tom slučaju, svi ostali korisnici/tvrtke koje koriste ovaj SMTP server automatski će biti dodani na taj crnu listu kao spameri.

Imamo dobre vijesti! Kao DOALI korisnik, bez obzira na platformu koju koristite za svoju web stranicu (WordPress, woo-commerce, itd.) Biti će vam dopušteno da se prijavite na SMTP na osnovnoj razini i instalirate DOALI plugin na svoju web stranicu. DOALI plugin omogućuje povezivanje URL-a Vaše web stranice na SMTP server kada šaljete newsletter izravno svojim klijentima/pretplatnicima.

Zašto je važno?

Kada šaljete veliki broj e-mailova s poznatog i ekskluzivnog SMTP servera (naziv ili URL tvrtke) sa prilagođenom IP adresom, smanjujete šanse da će newsletter biti blokiran bilo kojom zaštitom od SPAM-a ili vatrozidom, instalirajući DOALI plugin, smanjit ćete odbijanje i neisporučenu e-poštu.

Također, DOALI plugin će Vam omogućiti da lako pratite i povezujete sve buduće kampanje koje ćete pokrenuti na Google AdWords, Facebooku, itd. s Vašim korisnicima na DOALI platformi. To će Vam pružiti korisne informacije i konkretne podatke o rezultatima kampanje jer ćete za svaku kampanju moći izraditi odvojen popis lead-ova koji su generirani iz ove kampanje.Izrada takvih popisa omogućit će Vam da poduzmete određene radnje i svakoj listi pošaljete newsletter koji će biti povezan s temom Vaše kampanje i ponudit će promocije u skladu s temom koja je unaprijeđena u kampanji.

Druga korisna prednost koristeći DOALI plugin jest prikupljanje i prijenos svih lead-ova koji su primljeni s Vaše web stranice i automatski će se dodati na Vašu mailing listu u DOALI i poslati im “Hvala na kontaktiranju” e-mail.

Instaliranje DOALI plugin je jednostavno i ne zahtijeva nikakvo posebno tehničko znanje.

Ako vam nešto nije jasno, naš tim za tehničku podršku rado će Vam pomoći.

Za preuzimanje DOALI plugina – Kliknite ovdje